VERSUS VERSION

Assalamualaikum .

hari ni aten nak tanya *kejap aten , kejap fatin , kejap aku ... alahh...mana2 jerr...
korang pernah tak baca novel VERSUS ? alaa writer dia HLOVATE ...
oke la ..oke la..meh aten buat kupasan ala-ala pembaca yang concern ... =='
novel ni cerita pasal minn edina yang berubah from budak deck kepada budak emmm how to say aaa..
berubah kepada seorang muslimah , then dia jumpa AO , budak deck , tapi AO  jumpa lepas Minn berubah . so , dia taktau la yang minn ni ex-deck(pehe dop?) . sampai la satu hari kantoi jugak dekat mall ..

kalau nak tau selanjutnya baca la sendiri ..hehe..serious best sangat-sangat ! but totally novel pasal minn edina dgn AO yang berubah 360 darjah , from budak deck kepada seorang muslim yang sejati ..

seriously bila aten baca novel ni , ada kena-mengena dengan diri sendiri ... let just me know ..
tatatatatata~~~nak layan video matluthfi dulu...
Assalamualaikum..